Credea că are o căsnicie perfectă cu un spion CIA până a primit un telefon: „Alo, sunt cealaltă soţie!” Apoi a aflat că mai sunt trei

Mary Turner Thompson, din Marea Britanie, l-a cunoscut pe William Allen Jordan, pe internet. A fost dragoste la primul click. Trei săptămâni mai târziu, erau logodiți. Șase luni mai târziu, au aflat că vor deveni părinți.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 10:29
Credea că are o căsnicie perfectă cu un spion CIA până a primit un  telefon: „Alo, sunt cealaltă soţie!” Apoi a aflat că mai sunt trei

Femeia se credea nevastă de spion. William îi spusese că era angajat CIA, detașat în Marea Britanie cu o misiune secretă pentru MI5. Mary îi văzuse până și fluturașele de salariu, nu avea niciun motiv, credea ea, să bănuiască vreo minciună.

Așa cum era de așteptat, viața de spion este neprevăzută și plină de pericole. Mary și-a vândut apartamentul și i-a dat toți banii, 200.000 de lire sterline, soțului ei, pentru că bărbatul reușise să o convingă că trebuie să se mute, pentru că erau urmăriți.

Rămasă fără casă, femeia a primit o nouă lovitură. A fost sunată de o femeie care s-a prezentat ca fiind „cealaltă doamnă Turner”. Întreaga ei viață era o minciună.

În câteva minute, Mary a aflat că bărbatul alături de care credea că va îmbătrâni era un escroc și un infractor. William mai era căsătorit cu alte trei femei și avea 13 copii.

Bărbatul a fost arestat și acuzat de bigamie, fraudă și trafic de arme. A fost condamnat la zece ani de închisoare.