Credincioşii din Piteşti s-au înghesuit la slujba de hram a unei biserici. Un preot a avut nevoie de îngrijirea cadrelor medicale VIDEO

Sute de credincioşi din Piteşti s-au înghesuit astăzi la slujba de hram a unei biserici. În momentul în care s-au împărţit cele 500 de pachete, pregătite conform tradiţiei, nicio persoană nu a mai ţinut cont de distanţarea socială.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 13:52

La faţa locului a fost necesată intervenţia poliţiştilor pentru a putea calma spiritele. De asemenea, o ambulanţă a fost chemată după ce unui preot i s-a făcut rău în altar. 

Citeşte şi: Lista statelor din Europa unde cetăţenii români au restricţii de călătorie. Tot ce trebuie să ştiţi înainte să plecaţi în vacanţă

După slujba care s-a desfășurat conform măsurilor de siguranță din starea de alertă, credincioșii nu au mai ținut cont de distanțare în momentul împărțirii celor 500 de pachete. În ciuda eforturilor preoților, oamenii au devenit tot mai agitați, scrie Ziarul Argeșul.

Poliția s-a sesizat din oficiu și a intervenit pentru a calma spiritele. „E ultima dată când vă spunem! Staţi depărtaţi! Păstraţi distanţa! Nu ne obligaţi să dăm amenzi!”, citează sursa citată. Credincioșii s-au calmat rapid şi le-au spus oamenilor legii că este zi sfântă.


loading...