Creşe şi grădiniţe, redeschise în Capitală. Anunţul făcut de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat astăzi că mai multe creșe și grădinițe din Capitală au fost redeschise. Ca cei mici să se întoarcă în aceste locuri s-au luat măsuri speciale pentru evitarea infectării cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 09:25
Creşe şi grădiniţe, redeschise în Capitală. Anunţul făcut de Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunţat printre măsurile speciale care se vor lua pentru evitarea infectării cu noul coronavirus se număr următoarele: spaţiul va fi mai mare pentru fiecare copil, activităţile se vor desfăşura în aer liber, iar fiecare copil va avea propriile instrumente pentru educaţie. 

„Începand de astazi, 7 din cele 12 crese si gradinite administrate de Primăria Bucureşti si-au deschis portile. Atat parintii, cât şi copii au asteptat acest moment, sa se reintalneasca cu colegii. Pentru a nu îi pune in pericol pe copii, s-au luat toate masurile valabile in această perioada la nivel internaţional.

Ştiu, veti spune ca e greu. Spatiul va fi mai mare pentru fiecare copil, majoritatea activităţilor se vor desfăşura in aer liber, s-a eliminat mocheta si plusii, fiecare copil are propriile instrumente pentru educatie”, a spus Gabriela Firea. 

Citeşte şi 28 de grădiniţe de stat vor fi deschise pe timpul verii în Bucureşti. Lista a fost anunţată de Inspectoratul Şcolar Bucureşti