Creşte numărul de cazuri de oameni muşcaţi de animale VIDEO

Animalele au luat-o razna de la căldură, susţine România TV. Zilnic, la urgenţe, ajung oameni muşcaţi grav de animalele devenite agresive din cauza temperaturilor de foc. Rănile făcute de câini sau cai pot provoca handicapuri pe viaţă.

RomaniaTV.net
23 iun. 2013, 16:18
Creşte numărul de cazuri de oameni muşcaţi de animale VIDEO

Unul dintre cele mai grave cazuri intalnite de medici este cel al unui barbat de 61 de ani care a ajuns la spital dupa ce a fost muscat de calul din gospodarie. Ranile au fost atat de grave incat medicii au fost nevoiti sa-i amputeze membrul superior.

„Au fost maini pierdute in cazul muscaturii de cal, au fost articulatii deschisă care au necesitat reconstructie complexa. Am avut in aceste zile cazuri cu amputatii de mana, un pacient de 63 de ani la care toate oasele mainii au fost zdrobite, care a necesitat multe ore de chirurgie reconstructiva”, a precizat medicul Tudor Ciohodaru

Animalele reacţionează urât nu doar la căldură, ci şi când simt mirosul de alcool. Medicii spun că poate fi o greşeală fatală pentru un proprietar de animale să se apropie băut de un animal, mai ales când afară sunt 40 de grade.