Crezi că ai o căsnicie fericită? Verifică aici!

Când vine vorba de a avea o căsnicie fericită, cu toţii ne dorim să fim norocoşi să avem parte de aşa ceva sau măcar să aflăm care sunt ingredientele secrete pentru aşa ceva, pe care unii se pare că le au, iar alţii nu. În timp ce pentru unele cupluri este natural să se completeze reciproc şi să aibă parte toată viaţă de o relaţie armonioasă şi iubitoare, alţii par a se rătăci prin labirintul mariajului, căutând disperaţi manualul de utilizare, asta în caz că nu o iau la sănătoasă.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 20:04
Crezi că ai o căsnicie fericită? Verifică aici!

De multe ori ne descriem căsniciile că pe o grădina. Se foloseşte această analogie pentru că ştim că dacă nu ne îngrijim grădina, ea se va ofili, deteriora şi va muri, indiferent cât era de frumoasă cu un sezon în urmă. Ea se va umple de bălării şi cu siguranţă nu va evolua în ceea ce ne doream la început.

Cu siguranţă ştim ce căutăm când vine vorba de o grădina bine îngrijită, însă ştim ce căutăm când este vorba de o căsnicie fericită? Ştim care sunt semnele unui cuplu fericit şi satisfăcut? Ştim care acţiuni sau fapte sunt remarcabile şi specifice pentru un cuplu fericit?

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.