CRIMĂ. Bărbat înjunghiat mortal de tovarăşul de pahar

Imagini şocante au fost surprinse joi noapte, în cartierul Tomis Nord din Constanţa. Un bărbat şi-a dat ultima suflare pe asfalt, după ce a fost înjughiat într-un bar. Victima se certase cu un tovarăş de pahar, iar scandalul a degenerat. Principalul suspect a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

06 mart. 2015, 10:40
CRIMĂ. Bărbat înjunghiat mortal de tovarăşul de pahar

Tragedia a avut loc într-un bar, din cartierul constănțean Tomis Nord, scrie reporterntv.ro. Martorii le-au declarat polițiștilor că cei doi protagoniști ai scandalului au băut bine înainte să înceapă cearta. Din motive încă necunoscute, s-au luat la bătaie, au spart geamul ușii de la intrare, iar la un moment dat, victima, în vârstă de 34 de ani, a fost înjunghiată direct în piept. Bărbatul nu s-a lăsat însă doborât. A ieșit din bar și a mai mers câțiva metri înainte de a se prăbuși.

Citeşte şi Cearta i-a făcut violenţi: Un român a fost împuşcat la Madrid

Victima a fost auzită de mai mulți locatari din zona unde a avut loc incidentul. Au sunat la 112. Bărbatul și-a dat însă ultima suflare pe asflat, sub privirile însgrozite ale martorilor. Medicul Aura Broască spune că acesta era în stop cardio-respirator când a sosit echipajul SMURD. Manevrele de resucitare nu au dat rezultat.

Criminaliștii sosiți la fața locului au adunat probe pentru a reface, pas cu pas, minutele de dinaintea tragediei. Între timp, polițiștii l-au identificat pe principalul suspect. Acesta a fost prins după câteva ore și dus la audieri.

Citeşte şi TRAGEDIE în Constanţa. O beţie i-a adus sfârşitul unui bărbat VIDEO

Suspectul riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat. Până atunci, trupul victimei a fost dus la morgă, pentru necropsie.