Descoperire terifiantă în Brăila! Cadavrul incinerat al unui bărbat a fost găsit de soţie în curtea casei

Suspiciune de crimă în Brăila! Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila anchetează un caz petrecut vineri, 10 ianuarie, în localitate Vărsătura. O femeie a descoperit cavadrul soţului său incinerat în propria curte.  

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 15:59
Descoperire terifiantă în Brăila! Cadavrul incinerat al unui bărbat a fost găsit de soţie în curtea casei

Autorităţile susţin faptul că este vorba despre o crimă. Pe cadavrul bărbatului au fost găsite urme de combustie, dar şi mai multe leziuni. 

„O femeie în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, a sesizat, prin apel 112, faptul că soţul său, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei. La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie şi mai multe leziuni pe suprafaţa corpului. În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei”, au informat reprezentanţii IPJ Brăila. AGERPRES / (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost ucis chiar de socrul său. Inițial, victima ar fi fost înjunghiată, după care incinerată. Însă, ceea ce s-a întâmplat cu exactitate urmează a fi stabilit în urma anchetei polițiștilor și a procurorului de caz.