Crima care a îngrozit o lume întreagă! Ea e tânăra mamă ucisă de hoţi în faţa fetiţei sale

Un caz șocant a zguduit Grecia, unde o tânăra mamă a fost torturată și ucisă cu sadism în fața copilului nou născut de către trei bărbați care i-au spart casa.

12 mai 2021, 23:56

Caroline Crouch, o mamă în vârstă de 20 de ani, din Atena, Grecia, a fost torturată și ucisă cu sadism, chiar în fața fiicei de 11 luni, de către trei bărbați care i-au intrat în casă. Potrivit autorităților, cei trei bărbați înarmați, au intrat în casă prin subsolul imobilului, în timp ce un al patrulea complice aștepta afară.

Răufăcătorii l-au atacat și pe soțul tinerei, Charalambos Anagnostopoulos, un pilot grec, în vârstă de 33 de ani, pe care l-au legat de scaun cu cătușe în una dintre camerele casei, după ce bărbatul a încercat să se lupte cu ei. Pe soția lui au găsit-o în podul casei, unde hoții au torturat-o până când femeia le-a spus unde se aflau obiectele de valoare. Poliția suspectează că aceștia au strangulat-o cu propria ei bluză sau cu o pernă, în încercarea de a o opri să strige după ajutor. Criminalii au fugit apoi cu bijuterii scumpe și cu aproape 13.000 de lire.

Înainte să iasă din casă, răufăcătorii au strangulat și câinele familiei cu zgarda și i-au agățat leșul de gardul casei. Soțul tinerei a reușit să se elibereze și a găsit trupul neînsuflețit al soției lui care zăcea cu fața în jos, alături de copilul lor, o fetiță nou născută care plângea în hohote.

Grecia a pus o recompensă de 300.000 de euro pentru dezvăluirea identității criminalilor

Atât tatal cât fiica au fost transportați la un spital din zonă. Potrivit afirmațiilor tatălui, criminalii erau îmbrăcați în negru și aveau fețele acoperite, notează Metro.

„Am văzut o sumedenie de crime odioase în Atena, însă asta a fost extrem de brutală și violentă. Este vorba despre o crimă îngrozitoare, care a fost dusă la bun sfârșit cu mult sadism”, au declarat autoritățile care se ocupă de caz.

Potrivit polițiștilor este posibil ca răufăcătorii să fi supravegheat casa familiei o vreme, înainte să acționeze. Guvernul grec oferă o recompensă de 300.000 de euro oricărei persoane care poate oferi informații cu privire la identitatea criminalilor.