Crima care a șocat o țară întreagă: și-a ucis soția, apoi a pozat-o și a postat-o pe internet. Copiii cuplului au asistat la măcel

Un bărbat din Bistrița este acuzat de uciderea soției sale în vârstă de 33 de ani. După ce i-a luat viața, individul ar fi pozat trupul neînsuflețit și ar fi postat imaginile pe internet. La teribila crimă ar fi fost martori și cei doi copii ai cuplului.

02 dec. 2023, 23:25
Crima care a șocat o țară întreagă: și-a ucis soția, apoi a pozat-o și a postat-o pe internet. Copiii cuplului au asistat la măcel
Crima care a șocat o țară întreagă: și-a ucis soția, apoi a pozat-o și a postat-o pe internet. Copiii cuplului au asistat la măcel

Un bărbat din Bistriţa este cercetat de către poliţişti, fiind principalul suspect în cazul morţii soţiei sale, o femeie în vârstă de 33 de ani. Crima nu ar fi fost de ajuns, pentru că după aceasta, bîrbatul și-a pozat soția moartă și a postat-o pe o rețea de socializare.

Citește și: Dublă crimă din Botoșani. Mamă și fiică, lovite cu toporișca și incendiate. Principalul suspect este o rudă a celor două

Crima șocantă din Bistrița: și-a ucis, pozat și postat pe internet soția

Un caz șocant a avut loc pe 2 decembrie, în Bistrița. O femeie de 33 de ani a murit în condiții ciudate, dar suspect principal pentru acest lucru este chiar soțul victimei.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Conform poliţiştilor, soţul femeii este suspectat că a ucis-o pe tânără. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit rănit, el având nevoie de îngrijiri medicale. A fost transportat la spital în condiții de siguranță, urmând să dea ochii cu anchetatorii. Cei doi aveau împreună o fată și un băiat, ambii minori, cu vârste până în 10 ani. Bărbatul muncea în străinătate, ca șofer de TIR. Se pare că acesta venise acasă, iar cei doi au început să se certe și mai apoi să se atace cu cuțitele, în dormitor și mai apoi în bucătărie.

Tânăra de 33 de ani a fost ucisă fără milă, iar imaginile cu trupul ei neînsuflețit și plin de sânge au fost postate pe Facebook. Soţul victimei ar fi comis crima de faţă cu cei doi copii ai lor, potrivit bistriteanul.ro.

„Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În acest moment polițiștii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, mai precizează poliția.

Citește și: Crimă șocantă în Zalău! Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani