Crimă șocantă în Zalău! Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani

Crimă odioasă la Zalău! O femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă de soț, chiar după petrecerea de ziua ei. Criminalul a așteptat ca femeia să adoarmă, după care a sufocat-o în somn, în timp ce fiul lor în vârstă de 10 ani se afla în camera alăturată.

02 oct. 2023, 20:33
Crimă șocantă în Zalău! Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani
Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani

Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani. În urmă cu ceva timp, Mariana obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului, însă la insistențele acestuia a renunțat la hârtia care i-ar fi putut salva viața.

Citește și Povestea cutremurătoare a lui tanti Anica, bunicuța care trăiește de pe o zi pe alta într-un sat uitat de lume! ”Ori mor de foame, ori de boală! Da de murit, tot mor”

Mariana a murit sufocată de soț, chiar de ziua ei, lângă fiul de 10 ani

În timp ce Mariana își serba ziua de naștere cu familia și prietenii, soțul său punea la cale un plan diabolic.

Familia femeii spune că gelozia l-ar fi împins pe bărbat să comită teribila crimă.

„Era urmărită, nu avea voie să vorbească nici măcar cu părinţii. Ea niciodată nu a zis că a fost bătută, dar verbal tot timpul, agresată verbal”, a transmis un apropiat al femeii, potrivit Observator.

În 2021, femeia a obținut un ordin de protecţie împotriva celui care doi ani mai târziu avea să îi devină călău şi era hotărâtă să divorţeze.

Însă, câteva luni mai târziu, ea a renunţat la restricţii şi l-a primit înapoi acasă.

Gestul său nu a fost apreciat de bărbat care a ucis-o cu sânge rece la un perete distanţă de fiul lor în vârstă de doar 10 ani.

„Victimele sunt controlate şi făcute să se simtă vinovate şi dependente de abuzatori. Apoi, unele victime trec prin aşa-numitul ciclu al abuzului. Au perioadele acelea de linişte şi împăcare în care ele cred că abuzatorul îşi va schimba comportamentul”, a declarat Cecilia Ardusătan, psiholog.

Rudele și prietenii  Marianei spun că femeia  parcă a simţit că ceva rău urma să se întâmple.

„Tot se plimba. Mergea încolo, mergea încoace. Şi am întrebat-o: Mariana, ce e cu tine? (n.r. Răspunde) mă plimb. Era foarte agitată”, povesteşte o femeie.

După ce a ucis-o pe mama copilului său, individul a mers la secția de poliţie, unde s-a predat.

Citește și Povestea profesoarei din Focșani, aflată printre cei mai buni 50 de dascăli ai lumii: „Nimic nu ar fi fost posibil fără copii”