CRIMĂ CU SÂNGE RECE. Un tânăr din Bacău şi-a ucis fratele de patru ani

Un copil de patru ani din Bacău a fost găsit miercuri mort, în condiţii suspecte. El a fost descoperit fără suflare în casa în care locuia împreună cu tatăl şi trei fraţi. Din primele cercetări, micuţul a fost ucis de fratele său.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 05:26
CRIMĂ CU SÂNGE RECE. Un tânăr din Bacău şi-a ucis fratele de patru ani

Un copilul de patru ani din Bacău a fost găsit mort în condiţii suspecte. Din primele cercetări, micuţul a fost ucis de fratele său. Medicii de la IML au găsit pe corpul băiatului foarte multe urme de-o violenţă de nedescris. Suspectul, care iniţial a spus că fiul său de 10 ani l-a omorât pe micuţ, a fost reţinut pentru 24 de ore. El este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Criminalul nu a vrut să recunoască fapta în faţa anchetatorilor. 

„Ca urmare a necropsiei cadavrului minorului s-a constatat că acesta prezintă leziuni de violenţă produse cu intenţie. Crearea acestor leziuni presupune aplicarea de violenţe cu o forţă fizică superioară ceea ce excludea contribuţia exclusivă a unui minor cu vârsta de până la 10 ani de zile. Autorul faptei este un major, membru al familiei”, a declarat Felix Dănilă, prim-procuror Parchetul Bacău.

Micuţul locuia împreună cu fratele său de 32 de ani şi cu cei doi copii ai acestuia din urmă în cartierul Şerbăneşti din Bacău. Soţia suspectului este plecată la muncă în străinătate, iar cei trei copii erau de multe ori duşi la cerşit de către agresor. Nu o dată, vecinii l-au văzut pe fratele cel mic cu vânătăi pe faţă.

Suspectul este cercetat pentru omor calificat şi riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.