Crima de la Măgurele. S-a aflat cine sunt criminalii afaceristului italian găsit incendiat într-o maşină

Sunt audieri maraton după ce marţi seară au fost prinși criminalii italianului afacerist din Măgurele. Este vorba despre cele două persoane surprinse pe camerele de luat vederi. Una din probele cheie la dosar este tricoul plin de sange al suspectei, gasit azi noapte în casa femeii.

11 mai 2022, 11:24
Crima de la Măgurele. S-a aflat cine sunt criminalii afaceristului italian găsit incendiat într-o maşină
Crima de la Măgurele a îngrozit o ţară întreagă

Crima de la Măgurele. Anchetatorii au dat de urma persoanelor care l-au ucis cu sânge rece pe afaceristul italian stabilit în Giurgiu.

Crima de la Măgurele a îngrozit o ţară întreagă. Cine sunt criminalii

Cele două persoane, care au fost surprinse de camerele de supraveghere foarte aproape de locul unde autoturismul în care se afla cadavrul italianului a fost incendiat, au recunoscut că l-au ucis pe afacerist.

Citeşte şi Descoperire macabră lângă Bucureşti. Craniu uman găsit în portbagajul unei maşini incendiate

Potrivit primelor informaţii, italianul avea o relaţie cu femeia care apare pe camerele de supraveghere. Afaceristul ar fi mers acasă la ea și a găsit-o împreună cu fostul soț. Scandalul a pornit pe fondul geloziei, astfel că acesta ar fi fost ucis și dus pe câmp, unde i-au dat foc pentru a scăpa de cadavru, potrivit Realitatea Plus.

Pentru a șterge urmele crimei, făptașii au luat placuțele cu numarul de înmatriculare, au îmbibat mașina cu combustibil, după care i-au dat foc. Nu au luat în calcul faptul că seria de șasiu nu poate fi mistuită de flăcări.

Așa au aflat polițiștii că autoturismul a fost înmatriculat în Italia, în urmă cu 5 ani și aparține unei firme. Mai mult, o femeia din Giurgiu crede că victima este un italian in casa căruia lucrează. Bărbatul dispărut deține o mașină identică cu cea incendiata. Acesta era plecat in Italia, in vacanta. Trebuia să se intoarca sambata, dar nu a mai venit şi nimeni nu dă de el.

Autoturismul incendiat a ars ore în șir. Locuitorii din Măgurele, deşi au observat focul, nu au sunat la 112, crezând că ard gunoaie pe câmp, aşa cum se întâmplă frecvent.

Un bărbat care a trecut pe acolo și a văzut mașina în flăcări a anunțat imediat poliția.

Citeşte şi Noi detalii în cazul cadavrului găsit incendiat într-o maşină. Victima ar fi un italian stabilit în Giurgiu