Noi detalii în cazul cadavrului găsit incendiat într-o maşină. Victima ar fi un italian stabilit în Giurgiu

Apar noi informaţii privind cadavrul găsit incendiat într-o maşină. Se pare că victima ar fi un cetăţean italian, stabilit în judeţul Giurgiu. Bărbatul, care avea un autoturism acceaşi marcă cu cel incendiat, a fost dat dispărut de menajera sa.

10 mai 2022, 09:04
Noi detalii în cazul cadavrului găsit incendiat într-o maşină. Victima ar fi un italian stabilit în Giurgiu

Noi detalii în cazul cadavrului găsit incendiat într-o maşină. O menajeră din judeţul Giurgiu a alertat autorităţile după ce a văzut ştirea la televizor. Aceasta spune că victima din maşina incendiată este un italian în casa căruia lucrează.

Cazul cadavrului găsit incendiat într-o maşină. Cine este victima

Pentru a șterge urmele crimei, făptașii au luat placuțele cu numarul de înmatriculare, au îmbibat mașina cu combustibil, după care i-au dat foc. Nu au luat în calcul faptul că seria de șasiu nu poate fi mistuită de flăcări. Așa au aflat polițiștii că autoturismul a fost înmatriculat în Italia, în urmă cu 5 ani și aparține unei firme. Mai mult, o femeia din Giurgiu crede că victima este un italian in casa căruia lucrează. Bărbatul dispărut deține o mașină identică cu cea incendiata. Acesta era plecat in Italia, in vacanta. Trebuia să se intoarca sambata, dar nu a mai venit şi nimeni nu dă de el.

Citeşte şi O nouă tragedie zguduie România, un bărbat din Bacău şi-a omorât ambii copii, aruncându-i în apă. Monstrul este de negăsit

Criminaliștii au bătut din ușă în ușă și au pus cap la cap toate probele strânse. Lângă câmpul pe care a fost incendiată mașina se află o zonă de case împânzite de camere de supraveghere. De aici procurorii criminalisti au ridicat zeci de imagini in incercarea de a-l identifica pe suspectul de crimă si de a reface traseul urmat de acesta.

Pe imaginile ridicate de anchetatori se observă doi tineri suspecti. La 5 dimineata sunt surprinsi venind dinspre zona campului, in timp ce de pe camp incepe să se zărească fum. Grabesc pasul si ulterior merg catre soseaua principala din Magurele. Este soseaua care duce catre Bucuresti.

Oamenii legii iau in calcul și varianta să existe încă un complice, care să îi fi așteptat pe cei doi, cu o altă mașină, pe șoseaua principală.

Criminaliştii iau în considerare o răzbunare în stil mafiot pentru că se pare că victima ar fi murit într-un mod violent. Aceştia au identificat o leziune la nivelul craniului. Din informaţiile de până acum, ar fi vorba despre un bărbat care ar fi fost lovit puternic în zona capului, apoi tranşat şi băgat în portbagajul maşinii care, ulterior, a fost incendiată.

Autoturismul incendiat a ars ore în șir. Locuitorii din Măgurele, deşi au observat focul, nu au sunat la 112, crezând că ard gunoaie pe câmp, aşa cum se întâmplă frecvent.

Un bărbat care a trecut pe acolo și a văzut mașina în flăcări a anunțat imediat poliția.

Citeşte şi Descoperire macabră lângă Bucureşti. Craniu uman găsit în portbagajul unei maşini incendiate