Crimă din cauza votului! Un bărbat a fost omorât într-un bar după ce s-a luat la ceartă din cauza alegerilor prezidenţiale

Un bărbat de 62 de ani, din oraşul Călan, a fost găsit mort cu o lovitură în zona capului. Se pare că victima ar fi avut, în cursul serii de vineri spre sâmbătă, un conflict cu o altă persoană, la barul din sat.

RomaniaTV.net
23 nov. 2019, 10:14
Crimă din cauza votului! Un bărbat a fost omorât într-un bar după ce s-a luat la ceartă din cauza alegerilor prezidenţiale

Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă vineri spre sâmbătă noapte pe o stradă din Călan şi a fost apelat numărul de urgenţă. Poliţiştii au constatat că bărbatul era deja decedat.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, la barul din sat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Carla Strujan.

Şi-a omorât fiica, iar acum vrea să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Judecătorii i-au respins cererea, criminalul e disperat

Potrivit primelor informaţii, se pare că victima s-ar fi luat la ceartă cu un alt bărbat într-un bar, din cauza divergenţelor politice. Unul dintre bărbați l-a lovit pe celălalt în cap.

Suspectul a fost reţinut de Poliţie şi dus la audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi ucidere din culpă, urmând să fie stabilite, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs fapta.

Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii legişti, în urma efectuării necropsiei.