Crimă din gelozie, în Baia Mare. Un bărbat şi-a ucis fosta iubită sub privirile fetiţei de 2 ani

Crimă din gelozie, în Baia Mare. Un bărbat şi-a ucis fosta iubită sub privirile îngrozite ale fetiței celor doi, în vârstă de doi ani. Bărbatul a fost reținut de poliţiști. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 06:17
Crimă din gelozie, în Baia Mare. Un bărbat şi-a ucis fosta iubită sub privirile fetiţei de 2 ani

Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat pentru actualmm.ro Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Citeşte şi: Mărturii incredibile despre sclavii din Maramureş: Nu ştiu cum de nu au murit. Fără mâncare, fără nimic, dormeau în grajd

Avocatul Poporului deschide anchetă în cazul persoanelor fără adăpost din Baia Mare

Avocatul Poporului anunță că începe verificări înMaramureş. Este vorba despre cazul mai multor oameni ar fi fost răpiți de pe stradă din Baia Mare, înfometaţi, agresaţi și folosiți drept sclavi la o fermă. DIICOT face deja verificări în această cauză, iar patru persoane sunt arestate.

Avocatul Poporului a fost sesizat de 8 organizații neguvernamentale cu privire la situația creată în Municipiul Baia Mare, prin conduita edilului localității. Concret, sunt semnalate posibile încălcări ale drepturilor persoanelor fără adăpost, ocazie cu care ni s-a solicitat intervenția„, transmite, marți, instituția Avocatului Poporului.

Față de situația semnalată, Avocatul Poporului va demara propria investigație, urmând să întreprindă demersuri în sensul clarificării aspectelor sesizate.


loading...