Crimă din GELOZIE, în Mureş. Un bărbat a OMORÂT o doctoriţă, după care s-a SINUCIS

O femeie în vârstă de 57 de ani, medic la spitalul din Luduş, a fost ucisă de iubitul ei gelos. Potrivit România TV, bărbatul şi-a luat şi el apoi viaţa.

13 feb. 2014, 06:46
Crimă din GELOZIE, în Mureş. Un bărbat a OMORÂT o doctoriţă, după care s-a SINUCIS

Doctoriţa, în vârstă de 57 de ani, lucra de 6 ani la secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului din Luduş. Ea locuia într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc, iar vecinii spun că avea o relaţie cu un bărbat în vârstă de 59 de ani, care o vizita frecvent. Potrivit România TV, tragedia a ieşit la iveală dimineaţă, când femeia nu a mai ajuns la serviciu.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ la Constanţa. Soţia strangulată şi soţul spânzurat, în casa amantului

Colegii săi, care ştiau că este deosebit de punctuală, şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva. O prietenă buna a mers să o vadă şi, pentru că avea cheia apartamentului, a constatat că acesta era blocat pe interior. Speriată, femeia i-a alertat pe poliţişti, care au hotărât să spargă uşa apartamentului. Într-una dintre încăperi a fost găsit corpul doctoriţei, într-o baltă de sânge.

Citeşte şi O femeie a fost omorâtă de soţ, într-un coafor din Iaşi VIDEO

Medicii au stabilit că moartea a fost violentă. În încăperea alăturată a fost găsit şi corpul bărbatului. Vecinii povestesc că seara au auzit ţipete din apartament. Anchetatorii cred că bărbatul a ucis-o pe femeie, după care s-a sinucis.

Citeşte şi Crimă cu sânge rece în Harghita: O tânără a fost înjunghiată în propria casă