Crima din Manhattan: O americancă şi-a găsit copiii morţi alături de bonă, într-o baltă de sânge

O mamă şi-a găsit doi dintre cei trei copii morţi în apartamentul său din Manhattan, iar bona, principalul suspect, se afla într-o baltă de sânge, lângă ei, ţinând în mână un cuţit plin de sânge.

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 12:57

Mama copiilor, Marina Krim, s-a întors acasă mai devreme, cu fetiţa de 3 ani, Nessie, pe care o adusese de la înot, când a făcut macabra descoperire. 

A intrat în baie şi i-a găsit pe Lucia, fetiţa ei de 6 ani şi pe fratele ei mai mic, Leo, de 2 ani, în cadă, înjunghiaţi. Lângă cei doi copii era bona de origine dominicană, Yoselyn Ortega,  în stare de inconştienţă. Femeia se afla într-o baltă de sânge, iar lângă ea, poliţiştii au găsit un cuţit de bucătărie, informează postul de televiziune ABC. 

Îngrijitoarea copiilor este principalul suspect în acest caz. Anchetatorii spun că i-ar fi omorât pe cei doi copii, apoi s-a înjunghiat, vrând, probabil, să se sinucidă sau să simuleze sinuciderea.  Acum, femeia se află la spital, în stare critică, iar ancheta în acest caz este în desfăşurare.

Tatăl copiilor, Kevin Krim, care se afla director executiv al CNBC digital media, se afla într-o călătorie de afaceri când s-a produs tragedia. El a fost aşteptat la aeroport, la întoarcere, de către poliţişti şi escortat până la spitalul unde se aflau mama şi mezina familiei. A fost şocat când a primit vestea.

Familie perfectă

Apartamentul familie Krim se afla într-o zonă idilică din Manhattan, în apropiere de Central Park, locuită de multe familii ai căror copii sunt îngrijiţi de bonele lor în timp ce părinţii lor sunt la serviciu. Micuţii sunt văzuţi la tot pasul pe stradă şi în parc cu aceste femei care au grijă de ei, iar tragedia familie Krim i-a cam pus pe gânduri, majoritatea bionelor copiilor lor fiind „de import”.

New York Times scrie că, din ancheta desfăşurată până acum, bona dominicană fusese angajată de curând de familia Krim. Pe blogul de familie pe care îl întreţine Marina, femeia povestea despre vacanţa pe care o petrecuseră în Republica Dominicană, la începutul anului, unde o cunoscuse pe Josie, aşa cum îi spunea Yoselynei.

„Am cunoscut minunata familia a lui Josie! iar republica Dominicană este o ţară minunată!”, scria Marina, în februarie, în jurnalul pe blog, intitulat “Life with the Little Krim Kids.” Anchetatorii vor să afle sigur dacă Josie este una şi aceeaşi femeie cu Yoselyn Ortega şi dacă ea este autoarea masacrului care  zguduit Manhattanul.