Crimă dublă în Brașov. Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți, apoi a anunțat Poliția

Doi soți au fost găsiți morți în locuința lor din localitatea Săcele, județul Brașov. Criminalul este chiar fiul lor, un tânăr de 24 de ani. Potrivit presei locale din Brașov, ucigașul se întorsese recent din Germania. După crimă, tânărul s-a autodenunțat.

07 feb. 2024, 15:45
Crimă dublă în Brașov. Un tânăr de 24 de ani și-a omorât ambii părinți, apoi a anunțat Poliția

Dublă crimă la Brașov. Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Săcele, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că şi-a agresat ambii părinţi. Ajunși la locul indicat de tânăr polițiștii i-a găsit pe cei doi soți decedaţi, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„În această dimineaţă, 7 februarie, în jurul orei 8,50, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că şi-ar fi agresat ambii părinţi. Faţă de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliţie, care a constatat că aspectele de violenţă sesizate se confirmă, au identificat şi imobilizat persoana bănuită şi au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale”, a transmis IPJ Braşov.

O echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Braşov, ai Serviciului Criminalistic şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele s-au deplasat la locuința celor doi soți.

Citește și: Un motociclist s-a izbit violent de o mașină de poliție aflată în misiune, la Timișoara. Doi morţi la Constanţa, după ce un TIR a spulberat o maşină

Tânărul de 24 de ani se află în custodia Poliţiei Braşov. Potrivit newsbv.ro, tânărul criminal abia se întorsese din Germania.