Crimă în cartierul Aviației. Un tânăr de 25 de ani și-a ucis prietenul după o ceartă pe teme politice

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut după ce și-a ucis prietenul, de aceeași vârstă cu el. De altfel, criminalul este cel care a și alertat Poliția. Din primele date, înainte de a recurge la crimă, cei doi bărbați s-au certat pe teme politice.

18 dec. 2023, 10:32
Crimă în cartierul Aviației. Un tânăr de 25 de ani și-a ucis prietenul după o ceartă pe teme politice

Crimă în cartierul Aviației din București. Un tânăr de 25 de ani a fost ucis chiar de pietenul lui. Cei doi se luaseră la ceartă pe o temă legată de politică și discuția s-a terminat cu o bătaie în toată regula. În urma agresiunii, bărbatul a murit.

Prietenul său care l-a ucis a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție.

”La data de 17 decembrie 2023, Poliția Capitalei – Secția 2 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Cine este tânăra ucisă în dubla crimă din judeţul Braşov. Avea 25 de ani, era învăţătoare şi urma să se căsătorească

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

De asemenea, trupul neînsuflețit al tânărului ucis a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Ginerele otrăvit de soacra de 83 de ani cu mercur rupe tăcerea! „Sunt îngrozit! Am trăit cu dracul în casă 30 de ani“

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, în vârstă de 25 de ani, bănuit de crimă, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală de arestare preventivă pentru 30 de zile.