CRIMĂ în Iaşi: Unchiul tânărului ucis în chinuri groaznice şi atârnat de un gard, ARESTAT

Informaţii înfiorătoare după crima din Iaşi, unde un tânăr a fost torturat până la moarte de propria familie. Unchiul victimei a fost arestat, potrivit România TV. Soţia principalului suspect spune că omul ameninţa de câteva zile că se va răzbuna pe tânăr, după un scandal pentru bani.

18 iul. 2015, 07:25

Un tânăr dintr-o localitate de lângă Iaşi a fost ucis cu o cruzime rar întâlnită, după ce a fost mai întâi torturat, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, principalii suspecţi ai crimei sunt chiar unchiul victimei şi cei doi fii ai lui. Bărbatul a fost arestat, sâmbătă dimineaţă, iar cei doi fii au fost prinşi de poliţie după mai bine de 24 de ore de căutări.

Tatăl şi fiul suspecţi de crimă poartă acelaşi nume: Aurel Lupaşcu. Între ei şi tânărul ucis exista un conflict mai vechi. Aceştia s-au duşmănit chiar şi în Italia, acolo unde tinerii plecaseră să muncească.

Modul in care a fost omorit tinarul in virsta de 20 de ani, i-a socat chiar si pe angajatii de la Ambulanta. Crima a avut loc in localitatea Sinesti, in noaptea de joi spre vineri, jurul orei 2.00, cind mai multi sateni au sunat la 112 spunind ca un tinar agonizeaza atirnat pe un gard, cu un picior si o mina taiate. Acesta fusese mai intai legat de gard, batut cu cruzime, apoi agresorii i-au taiat cu un cutit, cu o precizie de chirurg, articulatia mainii drepte, de la cot, apoi articulatia piciorului sting, de la genunchi.

Angajatii de la Ambulanta au dezlegat victima de pe gard si pentru ca inca ii mai batea inima, l-au luat cu ambulanta ca sa il transporte la spital. Pe drum insa, tanarul a murit. In jurul orei 5.00, procurorii si politistii criminalistii au venit la fata locului si au audiat personalul ambulantei. Cei de la ambulanta au povestit procurorilor modul in care l-au gasit pe baiat, dar si faptul ca localnicii care au sunat la 112 au relatat ca tinarul intrase in curtea lor foarte speriat, spunind ca este urmarit.