Fraţii fugari din Iaşi, bănuiţi că şi-au ucis vărul cu sânge rece, au fost prinşi

Un tânăr din Iaşi a fost torturat până la moarte de propria familie. Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe cei doi veri fugari ai victimei, după ce au organizat filtre şi au organizat căutări de amploare. Suspecţii dispăruseră de mai bine de o zi.

18 iul. 2015, 11:07
Fraţii fugari din Iaşi, bănuiţi că şi-au ucis vărul cu sânge rece, au fost prinşi

După mai multe ore de căutări, cei doi suspecţi au fost prinşi de poliţişti. Se aflau într-o altă localitatea decât cea de reşedinţă şi încercau să fugă cu maşina, potrivit România TV. Aceştia au aflat că procurorul de caz intenţionează să ceară emiterea unor mandate de arestare în lipsă pe numele lor.

Tatăl tinerilor a fost arestat după ce s-a predat la poliţie. Bărbatul de 67 de ani le-a povestit poliţiştilor că a vrut să îi dea o lecţie victimei, care îi era nepot. A spus că tânărul de 20 de ani îi furase 5.000 de euro fiului său, pe când erau la muncă în străinătate.

Mai mult, le-a spus anchetatorilor că nu a acţionat singuri. A fost ajutat de fiii săi şi de alţi bărbaţi din localitate. Procurorii încearcă acum să-i identifice şi să-i prindă pe toţi agresorii.