Cazul ELODIA, la indigo în Italia. O ROMÂNCĂ a fost ucisă de iubitul italian, iar cadavrul ei este de negăsit

Un italian a omorât o româncă de 35 de ani din gelozie şi i-a ascuns cadavrul, care nu a fost găsit nici până acum. Chiar şi în lipsa cadavrului, bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, din cauza unor probe găsite în maşina sa.

RomaniaTV.net
23 oct. 2013, 11:45
Cazul ELODIA, la indigo în Italia. O ROMÂNCĂ a fost ucisă de iubitul italian, iar cadavrul ei este de negăsit

Violeta Coroiu, o româncă de 35 de ani care plecase în Italia în căutarea unei vieţi mai bune şi lucra ca menajeră la o familie din Catania (Sicilia) a fost ucisă de iubitul ei italian, în timpul unei crize de gelozie.

Sperând că va scăpa nepedepsit, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a făcut pierdut cadavrul femeii, însă a uitat să scape şi de probele din maşină, tocmai cele care i-au adus o condamnare la 20 de ani de închisoare.

Tatăl victimei l-a implorat în instanţă pe ucigaş să-i spună unde se află cadavrul femeii, însă fără niciun rezultat, potrivit România TV.

Citeşte şi O menajeră româncă şi-a dat foc, în Italia, pentru că a fost concediată

Violeta Coroiu a dispărut pe 12 octombrie 2012, când s-a dus să se întâlnească cu ucigaşul ei, de care se despărţise deja de un an, dar care continua să o hărţuiască. Giuseppe Chiavetta a susţinut în permanenţă că este nevinovat, mizând, cel mai probabil, pe faptul că anchetatorii nu vor găsi niciodată cadavrul Violetei. Totuşi, el a fost condamnat pe baza urmelor de sânge găsite în maşina pe care o ţinea în garaj şi pe care a demontat-o parţial.

CITEŞTE ŞI: Româncă, ucisă în somn de iubitul ei italian, care apoi s-a sinucis