Crimă înfiorătare, o româncă a fost ucisă în Anglia. Iubitul i-a înfipt un o foarfecă în spate

Constanţa Bunea, o româncă în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în baia unui apartament din Plumstead, o zonă din sud-estul Londrei.

10 apr. 2021, 09:55
Crimă înfiorătare, o româncă a fost ucisă în Anglia. Iubitul i-a înfipt un o foarfecă în spate

Vasile Bratu, în vârstă de 39 de ani, fără un domiciliu stabil, este cel care a comis această crimă. El a omorât-o pe femeie el înfingându-i o foarfecă în spate, după care a lăsat-o în agonie pe gresia din baie.

Potrivit stiridiaspora.ro, serviciile de urgență au fost chemate la domiciliul celor doi pe 4 aprilie, la 2:20 dimineața. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, femeia a decedat la fața locului.

Ofițerii criminaliști au adunat dovezi și au început ancheta, iar un bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat la fața locului. Ofițerii și-au dat seama imediat că cei erau parteneri de viață.

Citeşte şi Româncă ucisă cu sânge rece de fostul iubit în Spania. Detalii şocante din anchetă

Bratu a fost acuzat de crimă, marți, 6 aprilie și a fost arestat a doua zi, în baza unui mandat emis de Curtea Magistraților din Bexley.

Vasile Bratu a apărut în instanță la Old Bailey vineri, 9 aprilie, fiind oficial acuzat de crimă. Inculpatul a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată, mai scrie sursa citată.

Judecătoarea Anne Molyneux, QC, a stabilit o ședință de recunoaștere a vinovăției pentru 25 iunie, la Old Bailey, și l-a trimis pe inculpat în arest.

Citeşte şi Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. A murit înecată cu propriul sânge