Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. A murit înecată cu propriul sânge

O româncă din Germania a fost ucisă în bătaie de iubit. Deşi bărbatul a recunoscut că a omorât-o pentru că l-ar fi înşelat, a fost lăsat în libertate. Judecătorii au decis să fie internat într-un spital de psihiatrie.

30 mart. 2021, 15:54
Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. A murit înecată cu propriul sânge

Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. Nicu şi Florentina s-au cunoscut pe internet şi locuiau în Uphof, în Borgholzhausen din 2019.

Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. Caz şocant

Crima şocantă a avut loc în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, atunci când bărbatul şi-a pierdut firea în cearta cu iubita lui. S-a năpustit asupra femeii şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Deşi Florentina îl implora să se oprească, Nicu era orbit de furie.  doborât-o cu o ploaie de lovituri, potrivit Adevărul.ro. 

Femeia a fost găsită moartă a doua zi de un vecin. Jurnaliştii germani citează surse din cadrul anchetei care susţin că Florentina a suferit un traumatism craniocerebral masiv, cu pierderi de sânge considerabile şi a murit înecată cu propriul sânge.

Citeşte şi Crimă în Rusia. O studentă a fost torturată şi ucisă de iubitul ei. Autorităţile au crezut că este doar de o ceartă

Presa germană relatează că iniţial bărbatul a recunoscut că şi-a ucis iubita pentru că l-ar fi înşelat şi i-ar fi insultat copiii.

„Vă rog, vreau să mă ucideţi”, le-a cerut el nemţilor. Apoi, şi-a schimbat declaraţia. A spus că totul  e de fapt o înscenare „pusă la cale de domnii din România”. De asemenea, a mai precizat că Florentina i-ar cerut să-i rupă nasul pentru a obţine bani de la „domnii români”, după care ar fi împins-o. A mai spus şi că a îmbrăţişat-o ca să nu urle de durere şi că, probabil, ea s-a sufocat din cauza îmbrăţişării.

Câteva luni mai târziu, Curtea Regională Bielfeld l-a achitat pe român şi a stabilit că îi lipseşte discernământul şi nu se poate controla, din cauza bolii de care suferă, schizofrenie paranoidă.

„Nu putem, nu vrem şi nu trebuie să te învinovăţim, legea interzice o pedeapsă. Eşti bolnav şi trebuie să fii tratat”, a spus judecătorul.

Românul a negat că ar suferi de o boală şi a încercat să fugă, afirmând că este victima unui sistem care i-a furat sufletul şi a vrut să-l omoare. A fost internat în cele din urmă într-o clinică de psihiatrie, dar avocaţii săi au depus recurs, iar cazul a ajuns în ultima instanţă la Curtea Federală de Justiţie din Karlsruhe. Magistraţii din Karlsruhe au menţinut însă decizia colegilor de la Bielfeld, astfel că Nicolae va rămâne internat într-o clinică de psihiatrie pe termen nedeterminat.

Citeşte şi Crimă între frați în Botoșani! Totul a degenerat după ce unul a băut diluant