Crimă înfiorătoare în Alba. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat în inimă

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în judeţul Alba. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în inimă, în timp ce iubita acestuia a fost rănită grav. Agresorul a fost reţinut.

19 apr. 2021, 20:34
Crimă înfiorătoare în Alba. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat în inimă
Crimă înfiorătoare în Alba. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat în inimă

Crimă înfiorătoare în Alba. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ucis cu sânge rece un tânăr de 23 de ani şi a rănit-o pe iubita acestuia. Potrivit primelor informaţii, agresorul ar fi recurs la un asemenea gest din cauza geloziei.

Crimă înfiorătoare în Alba. Agresorul a fost reţinut

Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Răhău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Octavia Guş, agresorul în vârstă de 36 de ani a pătruns în locuinţa celor doi tineri în jurul orei 4.00 dimineaţa. pe fondul geloziei, le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit. Tânărul de 23 de ani a decedat, iar iubita acestuia a fost rănită. Fata se află în prezent în stare stabilă, la spital, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni, într-o pădure din apropierea localităţii Răhău. Întrebat de poliţişti unde este cuţitul cu care i-a înjunghiat pe cei doi tineri, atacatorul a spus că l-a pierdut într-o grădină.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.

Citeşte şi Crimă plănuită de un tânăr şi o minoră. Detalii terifiante

Crimă îngrozitoare în Bihor: Femeie bătută cu bâta în cap de propriul soț. Nouă copii au rămas fără mamă

O crimă îngrozitoare a avut loc în Tinca, din județul Bihor. Un bărbat i-a crăpat capul soției, a înfășurat-o într-o pătură, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului Negru. Totul s-a întâmplat vineri, iar sâmbătă a fost descoperit trupul neînsuflețit al victimei.

Oamenii legii l-au reținut pe criminal pentru 24 de ore și fac în continuare cercetări pentru a stabili de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului”, a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican, potrivit ebihoreanul.

Cadavrul prezenta multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. Femeia ucisă avea 56 de ani și avea nouă copii care acum sunt nevoiți să crească fără mamă. Bărbatul a lovit-o în zona capului cu o bâtă, potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi Crimă înfiorătare, o româncă a fost ucisă în Anglia. Iubitul i-a înfipt un o foarfecă în spate