Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală! Un bărbat şi-a ucis fosta soacră şi a vrut să-şi omoare şi fosta soţie. Înfiorător ce a făcut ulterior

Imagini de coşmar în localitatea Grădiştea din judeţul Ilfov, din apropiere de Bucureşti. Un bărbat de 56 de ani şi-a omorât fosta soacră şi şi-a înjunghiat şi fosta soţie. După gestul înfiorător, individul şi-a pus capăt zilelor.

20 iun. 2021, 18:52
Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală! Un bărbat şi-a ucis fosta soacră şi a vrut să-şi omoare şi fosta soţie. Înfiorător ce a făcut ulterior

Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală! Alerta s-a dat duminică, după ce două cadavre au fost descoperite în localitatea Grădiştea din judeţul Ilfov.

Din primele informaţii, anchetatorii spun că un bărbat de 56 de ani a intrat în casa în care locuia fosta soţie şi fost soacră. Le-a înjunghiat pe cele două, iar ulterior după ce a văzut ce a făcut, s-a înjunghiat.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare comisă de un român în Spania! Și-a ucis iubita, i-a tranșat corpul și a aruncat bucăți din el prin oraș

Fosta soacră şi bărbatul au murit, în vreme ce fosta soţie a agresorului este în viaţă, însă are „semne de agresiune fizică”.

Din primele cercetări, nu fusese emis ordin de protecţie împotriva acestui bărbat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, incidentul terifiant a fost anunţat în jurul orei 17:23, fiind sesizat de către o femeie. Ea a alertat Poliţia despre faptul că bărbatul şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia.

Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit şi bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate, conform News.ro.

Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun.

Citeşte şi: Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii