Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

Joe Pesci este acuzat de crimă. Actorul care a jucat în numeroase filme celebre, printre care „Goodfellas“, „Casino“ sau „The Irishman“ a fost însurat cu Claudia Haro, o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ.

17 iun. 2021, 19:22
Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii
Joe Pesci, acuzat de crimă

Joe Pesci, acuzat de crimă. Rolurile de mafiot pe care le-a interpretat de-a lungul timpului au rămas în memoria oamenilor. Însă, o veste neaşteptată i-a surprins pe fani şi nu, nu este nicio scenă dintr-un film, ci din viaţa reală. Actorul este acuzat că ar fi plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii.

Citeşte şi: Actorul care a ţipat un minut în Parlamentul European, pentru Belarus. Momentul a devenit viral, toată sala s-a ridicat în picioare VIDEO

Joe Pesci, acuzat de crimă

Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o.

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe costodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

Victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul drept în urma incidentului. Ancheta cu privire la atentatul asupra vieţii sale a rămas nerezolvată ani în şir, însă poliţia a reuşit să afle, într-un final, că Haro angajase un criminal plătit pentru a-l omorî pe Garrett. Un martor a ieşit la lumină şi l-a acuzat pe Joe Pesci că ar fi plănuit totul, scrie Clickpentrufemei.ro.