Crimă înfiorătoare în București. Femeie moartă, ascunsă în lada patului, găsită de către proprietarul apartamentului în care locuia. UPDATE: Necropsia efectuată de urgenţă relevă faptul că a fost ucisă în mod violent în urmă cu trei săptămâni

Crimă cutremurătoare în Capitală. O femeie a fost găsită fără viață, într-un apartament din Sectorul 4, într-un sac de plastic.

04 iun. 2023, 14:00
Crimă înfiorătoare în București. Femeie moartă, ascunsă în lada patului, găsită de către proprietarul apartamentului în care locuia. UPDATE: Necropsia efectuată de urgenţă relevă faptul că a fost ucisă în mod violent în urmă cu trei săptămâni
Crimă înfiorătoare în Sectorul 4 al Capitalei

UPDATE:

Necropsia efectuată de urgenţă relevă faptul că abominabila crimă a avut loc în urmă cu trei săptămâni, iar moartea a survenit în urma leziunilor produse prin lovirea cu un obiect contondent. Criminalul este liber, concubinul acesteia fiind principalul suspect.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ieri după-amiază, o crimă macabră avea să tulbure o lume întreagă. O femeie de circa 30 de ani a fost găsită moartă, într-un apartament din Sectorul 4. Trupul neînsuflețit se afla într-un sac de plastic, ascuns  în lada patului, într-o stare avansată de putrefacție.

„Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului. După ce nu a reuşit să intre în contact cu femeia vreme de două săptămâni, a decis să deschidă uşa apartamentului cu cheia de rezervă. A găsit-o mai apoi pe victimă intr-un sac, în dormeza patului”, potrivit reporterului Observator.

Citește și: Crimă șocantă în Maramureș! O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacție. Vecinii au simțit un miros puternic în ultimul timp în scara blocului, dar nimeni nu s-a gândit că cineva ar fi comis această crimă înfiorătoare, chiar la ei în bloc.

”A venit şi a descoperit că miroase ceva foarte urât în casă”, spune un vecin, potrivit sursei citate.

Citește și: Accident devastator pe o trecere de pietoni din Drobeta-Turnu Severin. Un copil și bona lui au fost spulberați de o mașină

Femeia locuia aici de trei luni, împreună cu iubitul ei, care a devenit acum principalul suspect în acest caz. După ce ar fi omorât-o pe concubina sa, a băgat-o într-un sac de plastic și a ascuns cadavrul în lada patului. Mai apoi, a fugit de la locul crimei, iar acum este de negăsit.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care urmează să stabilească cum s-a petrecut totul, dar și cine este cu adevărat vinovat de această crimă.