Crimă șocantă în Maramureș! O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

O femeie din Maramureș și-a ucis cu bestialitate mama în vârstă de 80 de ani, după care a fugit în pădurea din spatele casei. După mai multe ore de căutări, femeia în vârstă de 55 de ani a fost găsită de polițiști și internată la Spitalul de Psihiatrie.

21 mart. 2023, 12:45
Crimă șocantă în Maramureș! O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei
O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei. Teribilul incident a avut loc luni, 20 martie, în localitatea Tăuții de Sus, din județul Maramureș.

Citește și Caz incredibil! După ce și-a înjunghiat mama în inimă, bărbatul a reușit să scăpe de acuzația de crimă

O femeie și-a ucis mama, apoi s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Femeia în vârstă de 55 de ani locuia în aceiași curte cu mama sa în vârstă de 80 de ani cu care nu avea o relație prea bună.

Nu se știe de la ce a pornit conflictul dintre cele două, însă la un moment dat, femeia în vârstă de 55 de ani a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în piept mamei sale, apoi i-a mărturisit unui vecin teribila faptă, după care a fugit în pădurea din spatele casei.

Imediat vecinul celor două a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit un echipaj de poliție, dar și unul de ambulanță care a constatat decesul bătrânei de 80 de ani.

” Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

După mai multe ore de căutări, oamenii legii au găsit-o pe femeia fugară și au decis să o interneze de urgență la Spitalul de Psihiatrie.

Vecinii celor două spun că între ele existau adesea conflicte, din cauza problemelor psihice pe care le avea fiica criminală, însă de fiecare dată acestea se împăcau.

„Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp”, „Am auzit că a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii”, au declarat vecinii celor două, potrivit Observatornews.ro.

Crima putea fi evitată dacă femeia de 55 de ani nu era externată în urmă cu o săptămână de la Spitalul de Psihiatrie și nu revenea în aceiași curte cu mama sa.

Citește și Un cunoscut avocat, condamnat pentru crimă. Și-a împușcat mortal soţia şi fiul cu o armă de vânătoare