CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Iaşi. Un copil de 10 ani, TORTURAT până la moarte: Era legat cu sârmă ghimpată

Un copil de 10 ani din judeţul Iaşi a fost torturat până la moarte şi aruncat într-o râpă. Trupul micuţului era înfăşurat într-o pătură, legat cu sârmă ghimpată, iar capul îi era acoperit cu o pungă. Comunitatea este în stare de şoc şi se teme că autorul este un criminal în serie.

29 sept. 2015, 05:55
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Iaşi. Un copil de 10 ani, TORTURAT până la moarte: Era legat cu sârmă ghimpată

Băiatul de 10 ani din localitatea Covasna a dispărut de acasă încă de la începutul verii, însă mama sa i-a anunţat dispariţia, inexplicabil, abia zece zile mai târziu. Aceasta a spus că băiatul obişnuia să lipsească cu zilele şi nu era îngrijorată. Familia, autorităţile şi zeci de oameni l-au cutat săptămâni la rând. Trupul micuţului a fost descoperit acum din întâmplare de un localnic într-o râpă, scrie bzi.ro.

Primele date ale anchetatorilor arată că micuţul a fost torturat până la moarte. Trupul său era înfăşurat într-o pătură şi legat cu sârmă ghimpată. Familia băiatului este în stare de şoc.

Nu mi-a venit să cred. Era un băiat bun care nu a făcut rău nimănui, niciodată. Eu l-am crescut de mic, mi-a fost ca un fiu şi nu înţeleg cine i-a vrut răul. Nu pot să înţeleg de ce s-a ajuns aici şi cine este vinovat. Am tot sperat că va fi găsit, că se va întoarce acasă şi că vom uita de toate acestea. El stătea mai mult pe la noi, părinţii lui locuiesc sus pe deal, într-un canton şi nu au posibilităţi financiare. Nici noi nu o ducem strălucit, dar am făcut totul ca să le fie bine copiilor. El se întorcea în acea zi de la şcoală. Noi nu l-am mai văzut după aceea. Se spune că a fost văzut într-o căruţă cu doi bărbaţi, apoi de un alt individ, care ar fi fugit în străinătate. Să dea Domnul să-l prindă pe criminal„, a spus bunica băiatului.

De când a fost găsit trupul băiatului, zona a fost înţesată de criminalişti, poliţie şi jandarmi. Bărbatul care l-a găsit pe băiat are şi acum coşmaruri. El povesteşte că din acea zi nu a mai închis un ochi de spaimă.

Am cules câteva nuci şi atunci l-am văzut. L-am tras de un papucel şi m-am speriat. Am fugit acasă şi am chemat nişte vecini. Nu mi-am dat seama de prima dată că e băiatul, nu mirosea nimic. Avea un sac pe cap, l-am văzut înfăşurat într-o pătură, cu o bandă neagră de doliu şi legat cu sârmă ghimpată. Parcă Dumnezeu mi-a zis să vin după nuci aici. Procurorul a zis că a găsit un papuc câţiva zeci de metri mai incolo. M-am speriat de moarte şi nu am mai dormit de trei zile. Nu mai pot să dorm noaptea, parcă şi acum vâd copilul acela în ochi„, a povestit localnicul care a găsit trupul fără viaţă al băiatului.

Omul bănuieşte şi cine ar fi criminalul. Un individ care a terorizat satul şi care a fugit de câteva luni în Germania. Acum, este alertă în întreaga comunitate. Oamenii nu mai umblă noaptea pe străzi şi îşi ţin copiii în casă. Ei se tem că înfiorătoarea crimă ar fi fost comisă de un criminal în serie.

Citeşte şi BĂIAT de 10 ani, UCIS pentru un sacrificiu uman dintr-un ritual şamanic. Detaliile crimei sunt şocante FOTO