Crimă înfiorătoare în Olt. O tânără de 25 de ani i-a tăiat gâtul iubitului său

O femeie în vârstă de 29 de ani din judeţul Olt a fost reţinută de procurori pentru 24 de ore, după ce şi-a omorât concubinul, înjunghiindu-l cu două lovituri de cuţit.

08 ian. 2020, 08:13
Crimă înfiorătoare în Olt. O tânără de 25 de ani i-a tăiat gâtul iubitului său

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, o femeie în vârstă de 29 de ani din comuna Iancu Jianu a avut, marţi dimineaţă, o ceartă cu concubinul ei în vârstă de 33 de ani. În urma scandalului, femeia a luat un cuţit de bucătărie cu care l-a înjunghiat pe bărbat de două ori. În urma rănilor suferite, bărbatul a decedat.

Bărbatul ar fi fost tăiat la gât cu un cuțit, iar la fața locului au acționat salvatori de la Serviciul de Ambulanță Olt. Acesta era încă în viață când au intervenit cadrele medicale, fratele victimei fiind cel care a sunat de urgență la 112. Din păcate, bărbatul înjunghiat de concubina în vârstă de 29 de ani a murit în ambulanță, în momentul în care s-a ajuns cu el la Spitalul Orășenesc Balș acesta fiind deja decedat.

Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie, prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni„, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Femeia a fost reţinută marţi seara, pentru 24 de ore, pentru omor, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.