Crimă şocantă în Constanţa. Şi-a înjunghiat iubita, apoi a aruncat-o în Dunăre

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din judeţul Constanţa, este acuzat că şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori, apoi a aruncat-o în Dunăre, deşi era încă în viaţă.

22 dec. 2020, 11:19
Crimă şocantă în Constanţa. Şi-a înjunghiat iubita, apoi a aruncat-o în Dunăre

Crimă şocantă în judeţul Constanţa. Totul s-a petrecut în localitatea Ghindăreşti. Potrivit procurorilor, bărbatul în vârstă de 67 de ani ar fi lovit-o și ar fi înjunghiat-o de nenumărate ori pe femeie, apoi a aruncat-o în Dunăre, la aproximativ 500 de metri distanță de domiciliu, relatează antena3.ro. 

Crimă şocantă în judeţul Constanţa

Trupul femeii a fost găsit plutind. Potrivit necropsiei, femeia a murit în urma înecului.

Bărbatul de 67 de ani urmează să fie arestat preventiv.

Citeşte şi  Crimă macabră în Italia. Româncă bătută fără milă şi arsă de vie, chiar de cea mai bună prietenă. Inculpata riscă închisoare pe viaţă

Bărbat de 65 de ani, mort după ce a fost bătut în scara blocului

Un bărbat din Hunedoara a murit, după ce a fost bătut de doi tineri în scara unui bloc. Victima avea 65 de ani şi venise în vizită la rude. Cei doi tineri au fost arestaţi prevenitiv.

„Bărbatului se pare că nu i-au fost furate bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală. Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, potrivit zdh.ro.