Crimă îngrozitoare în Bihor: Femeie bătută cu bâta în cap de propriul soț. Nouă copii au rămas fără mamă

O crimă îngrozitoare a avut loc în Tinca, din județul Bihor. Un bărbat și-a ucis soția, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului Negru.

19 apr. 2021, 10:33
Crimă îngrozitoare în Bihor: Femeie bătută cu bâta în cap de propriul soț. Nouă copii au rămas fără mamă

Femeie bătută cu bâta în cap de propriul soț. Nouă copii au rămas fără mamă

O crimă îngrozitoare a avut loc în Tinca, din județul Bihor. Un bărbat i-a crăpat capul soției, a înfășurat-o într-o pătură, iar apoi a îngropat-o pe malul Crișului Negru. Totul s-a întâmplat vineri, iar sâmbătă a fost descoperit trupul neînsuflețit al victimei.

Oamenii legii l-au reținut pe criminal pentru 24 de ore și fac în continuare cercetări pentru a stabili de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului”, a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican, potrivit ebihoreanul.

Cadavrul prezenta multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Femeia ucisă avea 56 de ani și avea nouă copii care acum sunt nevoiți să crească fără mamă. Bărbatul a lovit-o în zona capului cu o bâtă, potrivit anchetatorilor.

„Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a mai spus Vidican.

Continuă investigațiile în acest caz, au anunțat polițiștii.