Crimă îngrozitoare în Petroşani. O tânără a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe stradă

Crimă în Petroșani, unde a fost descoperit cadavrul unei tinere cu gâtul tăiat. Descoperirea a fost făcute de către un bărbat care trecea prin zonă, decesul tinerei a fost declarat de către medicii ajunși la fața locului.

RomaniaTV.net
28 mart. 2020, 09:53
Crimă îngrozitoare în Petroşani. O tânără a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe stradă

Sâmbătă dimineaţă, localnicii au sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, printr-un apel la 112, faptul că a fost găsită decedată o femeie.

Citește și: Crimă înfiorătoare. Un bărbat şi-a înecat iubita în apa unui şanţ, apoi a îngropat cadavrul şi a vrut să fugă din ţară

Femeia, în vârstă de aproximativ 26 de ani, prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, iar medicii nu au reușit să o salveze pe tânără, declarând decesul.

„Sâmbătă, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fata locului, în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.