Crimă îngrozitoare în showbiz: şi-a drogat soţul, l-a dezmembrat, i-a bătut sângele şi a făcut amor cu cadavrul. Totul din gelozie

Soția rapperului Andy Cartwright i-ar fi dezmembrat corpul acestuia la scurt timp după ce a murit. Ea ar mai fi spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi murit în urma unei supradoze de droguri și a făcut acest gest pentru ca fanii să nu știe că a avut parte o moarte atât de "rușinoasă. Acum este acuzată de crimă.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 17:48
Crimă îngrozitoare în showbiz: şi-a drogat soţul, l-a dezmembrat, i-a bătut sângele şi a făcut amor cu cadavrul. Totul din gelozie

Soția rapperului Andy Cartwright, care i-ar fi dezmembrat corpul acestuia după moartea lui, este acuzată de crimă, surse din cadrul anchetei susținând că Marina Kokhal i-ar fi băut sângele și ar întreținut raporturi sexuale cu corpul neînsuflețit.

Comitetul de Investigații din Rusia a preluat ancheta în acest caz, după ce părți din corpul lui Alexander Yușko, cunoscut în lumea muzicii drept Andy Cartwright, au fost găsite în frigiderul apartamentului în care cei doi locuiau, în orașul St. Petersburg, la sfârșitul lunii iulie.

„Soția victimei este acuzată de crimă”, au anunțat, într-un comunicat, anchetatorii ruși, scrie Moscow Times. Marina Kokhal a susținut că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi murit în urma unei supradoze de droguri și că a decis să-i dezmembreze corpul pentru ca fanii să nu știe că a avut parte o moarte atât de „rușinoasă”, a scris presa locală, citând surse din cadrul anchetei.

Cea mai sexi motociclistă din Rusia: E multiplă campioană şi nevastă de miliardar FOTO

Cu toate acestea, potrivit Daily Star, anchetatorii cred că Marina i-ar fi băut sângele și ar fi întreținut raporturi sexuale după ce l-a ucis pe Alexander Yușko.

Polițiștii cred că femeia era geloasă pe amanta acestuia, Nadia Romanenko, care și-ar fi închiriat un apartament în apropierea locuinței celor doi.

Se pare că cei doi ar fi avut o ceartă, iar Marina i-ar fi provocat decesul rapperului, într-un mod care urmează să se stabilească ulterior. „Pentru a-și acoperi crima, femeia i-a tăiat trupul în mai multe părți, cu scopul de a le distruge mai târziu”, susțin investigatorii, potrivit Daily Star. Testele inițiale nu au detectat urme de droguri în corpul rapperului.