Crimă într-o haltă: Şi-a ucis fosta soţie cu OPT lovituri de CUŢIT

Un bărbat şi-a omorât fosta soţie, sâmbătă după-amiază, cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, informează România TV.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 13:08
Crimă într-o haltă: Şi-a ucis fosta soţie cu OPT lovituri de CUŢIT

„La ora 14.31 a fost făcut un apel la 112, prin care se solicita o ambulanţă în Halta Micăsasa din judeţul Sibiu. Ambulanţa a ajuns în trei minute în haltă. Medicii ajunşi la faţa locului au găsit o femeie de aproape 30 de ani, care fusese înjunghiată de 8 ori. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa şi au constatat decesul”, a declarat Ovidiu Luca, directorul Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

Criminalul a fost reţinut şi urmează să fie cercetat pentru infracţiunea de omor calificat.

„La locul faptei a plecat un procuror criminalist. Din primele informaţii pe care le deţinem, autorul a fost reţinut. Fapta s-a petrecut în halta CFR din localitatea Micăsasa, victima fiind, se pare, fosta soţie a autorului”, a declarat pentru Mediafax Adriana Şandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Întrebată ce făcea victima în zona haltei din Micăsasa, Adriana Şandru a spus că nu există deocamdată informaţii în acest sens.

„Nu ştim dacă era în timpul serviciului, dacă lucra acolo sau dacă nu”, a spus ea.