Crimă într-o parcare din Voluntari. Criminalul a fost identificat de poliţişti

Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de un cetăţean turc în vârstă de 39 de ani. Totul s-a petrecut în parcarea unui depozit de legume şi fructe din oraşul Voluntari.

24 nov. 2020, 14:29
Crimă într-o parcare din Voluntari. Criminalul a fost identificat de poliţişti

Crimă într-o parcare din Voluntari. Poliţiştii au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, a murit la scurt timp.

Crimă într-o parcare din Voluntari. Criminalul este cetăţean turc

În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani.

Citeşte şi Detalii revoltătoare după crima din Giurgiu. Martor-cheie: Am oprit când am văzut focul. Poliţiştii m-au bătut cu pumii şi picioarele

De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Crimă pasională, după ce un bărbat şi-a ucis iubita din gelozie: „Nu a fost intenţia mea să o sufoc. Eram disperat!”

O tânără de 37 de ani a fost ucisă cu bestialitate şi totul s-a întâmplat din cauza geloziei. Iubitul ei a luat foc după ce a aflat că femeia l-a înşelat. Crima a avut loc în apartamentul tinerei din Rockway Park, Queens, New York.

Poliţiştii au crezut iniţial că femeia de 37 de ani îşi pusese capăt zilelor şi ar fi sărit de la balconul apartamentului, situat la etajul 6.

În noaptea crimei cei doi ar fi avut un scandal imens, spun vecinii care au auzit ţipete din apartamentul celor doi. După ce femeia şi-ar fi recunoscut infidelitatea, Shmuel i-ar cerut telefonul, iar ea a refuzat. Atunci bărbatul s-a enervat şi a încercat să o sugrume.

„Ne-am certat pentru că mă înşela. I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înşelat şi apoi i-am spus: Pot să văd telefonul? Nu mi l-a dat, aşa că am încercat să iau telefonul cu forţa şi am început să ne luptăm. Mi-am pus mâinile în jurul ei pentru că voiam să iau telefonul. Mă luptam cu ea pentru treaba asta, mă lovea cu piciorul. Nu a fost intenţia mea să o sufoc, voiam doar telefonul. I-am apucat părul pentru că eram disperat.” a omul după ce a fost arestat. Apoi a recunoscut că el este şi autorul crimei.

„Ultimele momente de viață ale acestei femei au fost brutale. Acuzatul ar fi recurs la violența fizică pentru a rezolva o ceartă. Inculpatul a fost acuzat în consecință și este în custodie” a declarat procurorul Katz.


loading...