CRIMĂ între romi, la Râmnicu Vâlcea. O tânără, înjunghiată de soţ VIDEO

Publicat: Marţi, 24 Februarie 2015 08:01 // Actualizat: Marţi, 24 Februarie 2015 08:17 // Sursa: romaniatv.net

O tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, chiar sub privirile rudelor. Femeia plecase de acasă de câteva zile, pentru că nu mai putea îndura bătăile crunte. A crezut că aşa scapă, dar bărbatul, furios că a fost părăsit, a ucis-o.

Simona, tânăra de 28 de ani, şi soţul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, aveau împreună un copil. Femeia a vrut să înceapă o viaţă nouă, fără bătăi şi ameninţări, aşa că l-a părăsit şi s-a mutat în casa părinţilor, potrivit România TV. În urmă cu câteva zile a fost bătută din nou, în plină stradă, cu pietre.

Luni seară, soţul furios s-a întors, de data aceasta, hotărât să o ucidă. A scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, chiar în faţa rudelor. Fratele tinerei a încercat să o salveze, dar nu a reuşit să o scoată din mâinile criminalului.

Disperaţi, oamenii au sunat după ajutor. Tânăra nu a mai putut fi însă salvată. "A avut loc un conflict spontan între două persoane de etnie romă, soţ şi soţie. Femeia a avut o moarte violentă. A avut mai multe plăgi înjunghiate la nivelul omoplatului şi cervical", a spus şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Valerian Piron.

Criminalul a fost prins şi reţinut. El riscă până la 25 de ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: Crimă şocantă într-un sat din România. Doar în FILMELE DE GROAZĂ vezi atâta cruzime - IMAGINI ŞOCANTE

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 10:06
...class="img-polaroid wp-post-image" alt="Thumbnail for 1166" />
Source:: feed...
24 feb 08:24
...a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, chiar sub privirile rudelor. Citește mai departe… …read more ...
24 feb 08:08
...din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, chiar sub privirile rudelor. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H