Crimă la Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion

O tragedie a avut loc în localitatea vasluiană Ulea, comună Bogdăneşti, chiar în noaptea de Revelion. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost ucis de cumnatul său.

RomaniaTV.net
01 ian. 2015, 21:09
Crimă la Vaslui: Bărbat de 38 de ani, ucis de cumnatul său în noaptea de Revelion

Un bărbat de 38 de ani din localitatea vasluiană Ulea a fost găsit mort, cu gâtul tăiat, în noaptea de Revelion, în locuinţa cumnatului său, potrivit BunaZiuaVaslui.ro.

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orelor 19.30, chiar în casa autorului, un bărbat de 36 ani, care trăieşte în concubinaj cu sora victimei. În locaţia respectivă se aflau mai multe rude care se pregăteau pentru petrecerea de sfârşit de an. Martorii au declarat poliţiştilor vasluieni că cearta între cei doi bărbaţi a fost spontană. Deranjat de o glumă a cumnatului, bărbatul de 36 ani a luat un cuţit, tăindu-i pur şi simplu gâtul. Îngrozite, rudele au cerut ajutorul la numărul unic de urgenţă 112.

Cadrele medicale ajunse la faţă locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul înjunghiat.

„Bărbatul prezenţa o plagă tăiată latero cervicală. Era deja decedat la sosirea echipajului nostru”, a precizat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

La locul crimei au plecat un echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui care urmează să stabilească împrejurările în care s-a comis fapta.