Crima macabră în Arad. O femeie şi-a ucis mielul, soacra şi căţelul VIDEO

Crimă macabră într-o comună din Arad, unde o femeie și-a ucis fosta soacră, ca apoi să înjunghie un miel pe care l-a aruncat în foc. Într-un final, ea a omorât şi câinele bătrânei lovindu-l cu toporul în cap.

20 aug. 2014, 09:50
Crima macabră în Arad. O femeie şi-a ucis mielul, soacra şi căţelul VIDEO

Incidentul macabru a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, în jurul orei 8.00, în comuna Zăbrani din judeţul Arad. Astfel, o bătrână de 80 de ani a fost omorâtă de fosta ei noră, o femeie de 60 de ani, bolnavă psihic, potrivit Aradon.

Citeşte şi O bătrână a fost ucisă cu perna de o nepoată venită în vacanţă din Suedia

Ulterior, cadavrul bătrânei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, încercând astfel să se stabilească cauzele decesului. Anchetatorii nu au descoperit răni pe trupul neînsuflețit al victimei, în afară de leziunile de pe mâini, semn că femeia a încercat să se apere.

Polițiștii și procurorii au ajuns la fața locului anunțați de vecinii victimei. Aceștia au povestit că miercuri dimineața, în jurul orei 8.30, fosta nora urla în curtea casei, așa că au anunțat autoritățile. În casa victimei din Zăbrani, anchetatorii au găsit-o pe bătrâna decedată. Un miel, care era animalul de companie al bătrânei, fusese înjunghiat și aruncat în foc de către fosta nora deoarece, potrivit spuselor femeii, „behăia”. De asemenea, nici câinele bătrânei nu a scăpat de criminală, agresoarea lovindu-l cu toporul în cap pe motiv că „nu o suporta”.

Citeşte şi Bărbatul arestat pentru uciderea unui om de afaceri din Arad, trimis în judecată

Nepoții bătrânei au lăsat-o pe femeie, pentru trei zile, cât aceștia erau plecați în Austria, în grija fostei nurori. Femeia a spus anchetatorilor că de dimineață s-a certat și s-a bătut cu bătrâna, ajungând să o omoare. Vinovata fost transportată la Arad și internată într-un spital de psihiatrie.