Crimă macabră în judeţul Timiş. Un bărbat şi-a omorât copilul de 7 ani şi socrii VIDEO

Un bărbat de 29 de ani și-a ucis socrii și copilul în vârstă de numai 7 ani, după care s-a spânzurat în faţa casei. Sinistra întâmplare s-a petrecut la Șag, în imediata apropiere a Timișoarei. În buzunarul bărbatului spânzurat, a fost găsit un bilet pe care scria: "Nu intraţi! Am făcut crime! Sunaţi la 112!"

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 07:35
Crimă macabră în judeţul Timiş. Un bărbat şi-a omorât copilul de 7 ani şi socrii VIDEO

Potrivit primelor informaţii, crima ar fi avut loc în noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

Cadavrele au fost descoperite de fratele bărbatului spânzurat, care a și anunţat autorităţile.

Într-o cameră a locuinţei au fost găsite corpurile neînsufleţite ale celor doi socri, care aveau perne pe față. Trupul copilului se afla într-o a treia cameră.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări reiese că tânărul i-a ucis pe cei trei, iar apoi s-a sinucis, el ameninţând de mai multă vreme că va recurge la acest gest.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat pentru Mediafax că poliţiştii au stabilit că bărbatul şi-a lovit socrii cu un topor.

Mezdrea a precizat că anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupul copilului de şapte ani şi încearcă să stabilească cum a murit acesta.

Anchetatorii afirmă că mama copilului este plecată în Italia, acesta fiind motivul pentru care bărbatul ar fi fost deprimat. Acolo ea şi-ar fi găsit un alt bărbat. De sărbători  nu s-a întors acasă, iar soţul a decis să se răzbune în acest fel.

Şi vecinii povestesc că, în ultima lună, bărbatul era foarte supărat şi ameninţa că îi va da el o lecţie soţiei.

Băieţelul suferea de autism şi se plîngea că mama l-a părăsit şi nu-l mai iubeşte. Bărbatul s-a plâns şi el unui prieten că nu mai rezistă din cauza situaţiei.

Anchetatorii au găsit un bilet în buzunarul bărbatului spânzurat, pe care scria: „Nu intraţi, am făcut crime, sunaţi la 112″, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

În celălalt buzunar, a fost găsit un album foto cu el, soţia şi copilul.

Bărbatul cu copilul au fost zăriţi ultima dată ieri, pe stradă. El lucra ca şofer în comuna Şag, iar casa în care a avut loc crima era recent construită.

Socrii bărbatului aveau aproximativ 60 de ani.