Crimă macabră. Şi-a tranşat mama, a băgat-o în valiză şi a aruncat-o la container VIDEO

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din oraşul brazilian Santos, şi-a omorât mama, iar apoi i-a înghesuit bucăţi din corp într-o valiză pe care a aruncat-o la gunoi. Înâmplarea a facut ca peste cadavru să dea un cerşetor care a deschis geamantanul din întâmplare.

04 nov. 2013, 13:54

Crima perfectă nu există. O dovedeşte povestea unui brazilian din oraşul Santos, care a crezut că poate scăpa nepedepsit după ce şi-a omorât mama şi, aparent, şi-a luat toate măsurile pentru a nu fi prins.

Citeşte şi HORROR: Povestea măcelarului care şi-a UCIS, TRANŞAT şi CONGELAT fratele în frigiderul de acasă

Camerele de supraveghere l-au surprins pe Carlos Macchione de Sampaio (39 ani) trăgând după el o valiză grea, pe care în cele din urmă a aruncat-o la container, convins fiind că lucrătorii de la salubritate arunca geamantanul în maşina de gunoi, iar malaxorul va toca întreg conţinutul şi se vor şterge urmele. Numai că altfel s-au derulat lucrurile, iar valiza a fost deschisă de un cerşetor care căuta prin gunoaie. Acesta a fost de-a dreptul şocat să găsească în interior bucăţi din corpul unei femei, care s-a dovedit în cele din urmă a fi mama lui Carlos Macchione, o bătrână în vârstă de 74 de ani.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ în curtea unui tânăr de 22 de ani

Bărbatul a fost arestat imediat şi, potrivit poliţiei, ar suferi de probleme psihologice şi devine violent după ce consumă băuturi alcoolice. El a lucrat ca translator din limba engleză, însă starea sa mentală s-a deteriorat după ce a fost protagonistul unui grav accident rutier în urma căruia a suferit leziuni la cap.