HORROR: Povestea măcelarului care şi-a UCIS, TRANŞAT şi CONGELAT fratele în frigiderul de acasă

Un măcelar spaniol s-a dus de bunăvoie la poliţie şi a mărturisit că fratele său mort a fost tranşat şi băgat în pungi de plastic, în congelatorul de acasă, unde stătea de un an.

01 oct. 2013, 17:20

Aurele Almanza, un măcelar în vârstă de 48 de ani din Palma de Mallorca, s-a dus la poliţie unde a mărturisit un caz şocant. El le-a spus poliţiştilor că îşi ucisese fratele mai mare, Osmas, în vârstă de 52 de ani, după un scandal, dar că făcuse acest lucru ca un gest de apărare legitimă în faţa furiei fratelui care îl atacase cu un ciocan.

După ce l-a ucis, Aurele l-a tranşat ca un expert, exact cum se tranşează carnea la măcelărie, apoi i-a pus bucăţile de corp, inclusiv capul, în pungi de plastic, pe care le-a băgat în congelator printre celelalte pungi cu carne şi alte alimente pe care le păstra acolo.

Citeşte şi Monstrul canibal din China care a tranşat 11 persoane şi le-a vândut carnea a fost executat

Poliţiştii care au venit la locuinţa lor după ce bărbatul făcuse mărturisirea au găsit în congelator exact ceea ce spusese Aurele că are. Rămăşiţele lui Osmas stăteau în congelator de un an, iar Aurele a mărturisit că „era prea mult” pentru el să îşi vadă fratele tranşat şi congelat în frigiderul său şi că de aceea s-a predat poliţiei.