Crimă odioasă în Duminica Floriilor! Cum şi-a ucis un bărbat vecinul a uimit poliţiştii veniţi la faţa locului

Crimă în Duminica de Florii. Un fost învățător și-a ucis vecinul, într-un sat din județul Arad. Motivul este unul incredibil. Fostul dascăl și-a ieșit din minți după ce găinile vecinului i-au intrat în curte.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 13:06
Crimă odioasă în Duminica Floriilor! Cum şi-a ucis un bărbat vecinul a uimit poliţiştii veniţi la faţa locului

Sărbătoare umbrită de tragedie în comuna Cuvin. Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a lovit vecinul în această dimineață cu sapa în cap. Victima are 73 de ani. Cei doi locuiesc unul lângă celălalt, iar în momentul comiterii crimei se aflau în grădini.

Polițiștii împreună cu procurorul de caz urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc omorul. Din informațiile pe care le deținem se pare că cel care a comis crima este cunoscut cu afecțiuni psihice, scrie aradon.ro.

Autorul crimei este un fost învățător, acum pensionar, care locuia cu fratele său. Se pare că el și victima aveau un conflict mai vechi din cauza găinilor unuia dintre ei care treceau în grădina celuilalt printr-o gaură din gard. Victima locuia împreună cu soția sa. Bărbatul în vârstă de 73 de ani a decedat pe loc în urma loviturii primite în cap.