Crimă odioasă în Timişoara! Femeie înjunghiată de fostul iubit în zona Gării de Nord

O tânără în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiată de fostul iubit în zona Gării de Nord din Timişoara. 

RomaniaTV.net
16 apr. 2019, 15:21
Crimă odioasă în Timişoara! Femeie înjunghiată de fostul iubit în zona Gării de Nord

UPDATE: Bărbatul care şi-a ucis fost iubită în faţa blocului în care aceasta locuia în Timişoara a fost prins. El a fost căutat toată noaptea de poliţişti. Patru copii au rămas orfani în urma tragediei

Potrivit poliţiştilor, după aproape 15 ore de căutări, miercuri dimineaţă, a fost prins bărbatul care a ucis-o pe fosta lui iubită pe care a injunghiat-o în timp ce aceasta stătea pe o bancă, în apropierea Gării de Nord, alături de o prietenă.

Bărbatul se afla în trenul Timişoara – Iaşi cu care intenţiona să plece din oraş. Acesta a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, cazul fiind preluat de procurori.

O femeie de 30 de ani, care era angajată la firma care se ocupă cu curăţenia în Gara de Nord din Timişora a fost ucisă, prin înjunghiere, de fostul ei iubit, îi timp ce stătea pe o bancă alături de o prietenă.

Conform Opinia Timișoarei, fostul ei iubit s-a apropiat de cele două, iar la un moment dat a scos un cuțit și a înjughiat-o pe femeie în spate, după care a fugit.

Femeia s-a prăbușit într-o baltă de sânge și a murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Poliţiştii îl caută acum pe agresor, care a dispărut în zona triajului de la Gara de Nord.