Crimă oribilă în comuna blestemată din Bacău. Un adolescent şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în grădină

Un adolescent de 16 ani din comuna băcăuană Răcăciuni este acuzat că şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în grădina casei în care locuiau.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 09:37
Crimă oribilă în comuna blestemată din Bacău. Un adolescent şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat în grădină

Conform informaţiilor venite din presa locală, se pare că oribila crimă ar fi avut loc în urmă cu aproximativ opt zile, dar corpul tatălui a fost descoperit abia în cursul zilei de sâmbătă. 

Interesant este faptul că, deşi comuna din judeţul Bacău are doar în jur de 8.000 de locuitori, evenimentul nu este unul singular. În 2017, o bătrână de 73 de ani a fost omorâtă chiar de fratele său în curtea acestuia, unde a fost găsită cu capul zdrobit. Corpul bătrânei a fost găsit de fiul bărbatului, care a anunţat autorităţile şi familia.

Tot din Răcăciuni se trage şi familia lui Marian Clita, criminalul dizidentului Gheorghe Ursu, graţiat de Nicolae Ceauşescu în 1988, dar rejudecat şi condamnat la 20 de ani de închisoare după revoluţie. Acesta a fost eliberat în 2008, iar în 2010 a fost acuzat de poliţia din Danemarca că a omorât o stewardesă într-un hotel de lux din Copenhaga.