CRIMĂ ORIBILĂ în Oradea. Ucigaşul îşi cere scuze pe internet pentru fapta sa

Un tânăr din Oradea îşi cere scuze pe Facebook pentru că a ucis un interlop în plină stradă, potrivit România TV. Conflictul a avut loc luni seară, când tânărul a fost atacat de interlop şi a ripostat cu un cuţit. Interlopul a fost înjunghiat de 15 ori.

03 dec. 2013, 12:02
CRIMĂ ORIBILĂ în Oradea. Ucigaşul îşi cere scuze pe internet pentru fapta sa

Un bărbat de 36 de ani, cunoscut interlop din Oradea, a spart geamul autoturismului în care se aflau un tânăr de 24 de ani şi prietena lui. Între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict, în urma căruia interlopul s-a ales cu 15 lovituri de cuţit. Acesta şi-a pierdut viaţa la spitalul din Oradea.

Criminalul şi-a recunoscut fapta şi a povestit pe pagina sa de Facebook că regreta ceea ce a făcut şi ca trece printr-o adevărată tragedie. Acesta a explicat că a fost nevoit să îşi apere viaţa, după ce a fost atacat de un bărbat pe care nu îl cunoaşte şi care avea o mască pe faţă.

Poate unii dintre voi aţi auzit ce s-a întâmplat. Nu ştiu cum să găsesc a explica în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Nu puteţi şti cum mă simt trăind de acum înainte cu chinul ăsta. Mulţi mă judecaţi acum, vă doriţi răzbunare. Pentru??? Pentru faptul că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea, rănile suferite sunt nimic faţă de ceea ce simt eu în suflet… REGRET nespus cele întamplate, nu pot să realizez cum mi s-a putut întampla aşa o tragedie„, a scris tânărul pe pagina lui de Facebook.

Tânărul a spus că nu ştie ce voia victima de la el şi de ce l-a atacat, mai ales că îl cunoştea. „Cu ce i-am greşit vreodată? Avea faţa acoperită, mascat, nu aveam cum să îl recunosc… îmi pare foarte foarte rău„, a mai scris tânărul pe Facebook.

Bărbatul înjunghiat era cunoscut în lumea interlopă din Oradea şi cercetat în mai multe rânduri pentru fapte comise cu violenţă. Poreclit Mişi, acesta a fost anchetat pentru tâlhării, recuperări şi furturi, majoritatea armate. Împreună cu un prieten al său, bărbatul a fost implicat, în 1999, şi în incendierea unui atelier de confecţii al societăţii Arta Crişana, atac soldat cu uciderea paznicului unităţii, pe care l-au împuşcat cu o armă de vânătoare. Pentru respectivul atac, interlopul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, el ispăşind o parte din pedeapsă.

Tânărul de 24 de ani este cercetat în stare de libertate.

Citeşte şi: CRIMĂ în Reşiţa. Un bărbat, ucis de prietenul cu care a băut o zi întreagă