Crimă oribilă la Arad: Un bărbat şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe un câmp VIDEO

Un bărbat şi-a sugrumat iubita şi a abandonat-o pe un câmp din apropiere. Individul şi-a recunoscut fapta şi i-a condus pe criminalişti la locul unde a lăsat-o pe femeie. El le-a spus poliţiştilor că a recurs la acest gest după o ceartă puternică legată de copilul pe care-l aveau.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 21:21
Crimă oribilă la Arad: Un bărbat şi-a ucis iubita şi a abandonat-o pe un câmp VIDEO

Femeia a fost sugrumată de iubitul ei, chiar în maşina acestuia. Cei doi aveau certuri mai vechi şi s-au despărţit pentru o perioadă. Au decis să se întâlnească şi să se împace, dar totul a degenerat.

„Explicaţia este din păcate o stare de tensiune între părinţii unui copil. Neînţelegerile dintre mamă şi tată cu privire la copil, poate nişte pretenţii exagerate din partea mamei legate de ceea ce a dorit de la tatăl copilului. Mama i-a făcut tatălui nişte reprosuri care l-au adus într-o stare care l-a determinat să facă ceea ce a facut”, a declarat avocatul Dan Ungureanu.

După ce a omorât-o pe femeie, criminalul a băgat-o în portbagaj şi a abandonat-o pe câmp. Dispariţia a fost anunţată la poliţie de sora victimei. După ce au primit apelul, poliţiştii au stat de vorbă şi cu iubitul femeii care a mărturisit crima.

„Sâmbăta seară a dispărut victima de acasă. Luni, concubinul ne-a condus la locul unde a aruncat-o după ce ar fi omorât-o. Din primele declaraţii, se pare că a strâns-o de gât”, a explicat procurorul Sorin Iercoşan.

Criminalul este audiat de poliţişti şi riscă acum ani grei de închisoare.