Crimă pasională, după ce un bărbat şi-a ucis iubita din gelozie: „Nu a fost intenţia mea să o sufoc. Eram disperat!”

O tânără de 37 de ani a fost ucisă cu bestialitate şi totul s-a întâmplat din cauza geloziei. Iubitul ei a luat foc după ce a aflat că femeia l-a înşelat. Crima a avut loc în apartamentul tinerei din Rockway Park, Queens, New York.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 16:23
Crimă pasională, după ce un bărbat şi-a ucis iubita din gelozie: „Nu a fost intenţia mea să o sufoc. Eram disperat!”

Poliţiştii au crezut iniţial că femeia de 37 de ani îşi pusese capăt zilelor şi ar fi sărit de la balconul apartamentului, situat la etajul 6.

În noaptea crimei cei doi ar fi avut un scandal imens, spun vecinii care au auzit ţipete din apartamentul celor doi. După ce femeia şi-ar fi recunoscut infidelitatea, Shmuel i-ar cerut telefonul, iar ea a refuzat. Atunci bărbatul s-a enervat şi a încercat să o sugrume.

„Ne-am certat pentru că mă înşela. I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înşelat şi apoi i-am spus: Pot să văd telefonul? Nu mi l-a dat, aşa că am încercat să iau telefonul cu forţa şi am început să ne luptăm. Mi-am pus mâinile în jurul ei pentru că voiam să iau telefonul. Mă luptam cu ea pentru treaba asta, mă lovea cu piciorul. Nu a fost intenţia mea să o sufoc, voiam doar telefonul. I-am apucat părul pentru că eram disperat.” a omul după ce a fost arestat. Apoi a recunoscut că el este şi autorul crimei.

„Ultimele momente de viață ale acestei femei au fost brutale. Acuzatul ar fi recurs la violența fizică pentru a rezolva o ceartă. Inculpatul a fost acuzat în consecință și este în custodie” a declarat procurorul Katz.

Citeşte şi: Tragedie. O tânără de 27 de ani, care s-a căsătorit în septembrie, a fost ucisă de boală în noiembrie