Crimă pasională în judeţul Buzău VIDEO

O întâlnire în noapte între o tânără de 26 de ani şi amantul ei s-a sfârşit tragic. Bărbatul a strâns-o de gât pe femeie până când a lăsat-o fără suflare. Când şi-a dat seama ce a făcut, a vrut să se sinucidă.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 06:35
Crimă pasională în judeţul Buzău VIDEO

Tânăra lucra în Buzău. Venea des la bunica sa, în satul Cernăteşti, unde a crescut. Avea o relaţie cu un bărbat din sat, căsătorit şi care avea un copil. Bunica fetei spune că seara târziu fata era acasă şi nu a auzit când a plecat.

„Am adormit şi era fata în pat, telefoanele, luminilea alea sunt toate acolo şi ea nu mai era”, spune printre lacrimi bunica tinerei.

Trupul fetei a fost găsit a doua zi dimineaţa într-o pădure, pe dealuri, la doi kilometri de şosea. Tânăra fusese ucisă de iubitul ei. Iubitul ei şi-a sunat mama şi i-a mărturisit crima. Voia să se spânzure, dar mama lui l-a convins să se răzgândească. Bărbatul a sunat apoi la 112 pentru a raporta crima pasională.

Soţia bărbatului ştia că cei doi sunt prieteni apropiaţi, nu că deveniseră şi amanţi. „Ei au fost ca nişte prieteni de familie, apropiaţi, nici nu mă gândeam eu că ce s-a intâmplat ne-a luat aşa pe neaşteptate”, spune Roxana Enache, soţia învinuitului.

Bărbatul este cunoscut în sat pentru problemele de comportament, pe care le avea mai ales când bea. A făcut şi închisoare pentru furt şi fusese eliberat în urmă cu doi ani. Rudele fetei sunt în stare de şoc.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a desluşi ce s-a întâmplat între cei doi.

Tânara era logodită şi urma să se căsătorească. Bărbatul care a ucis-o a fost reţinut şi riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.